Learn it!

Leer je talenten kennen door het doen van de Strengthsfinder test. Iedereen heeft geweldige talenten. Hoe meer we weten welke dat zijn, des te meer we zien hoe uniek we zijn. Wil je meer weten over de strengthsfinder test?  

Love it!

Na het ontdekken van jouw unieke talenten gaan we verder. Je gaat van je talenten houden (love). Ze zijn van jou. Door oefening krijg je inzicht in je talenten. Dan besef je dat jouw talenten het beste gebied zijn om te groeien. Lees de ervaringen van mensen die hun talenten al hebben ontdekt.

Live it!

De eerste stappen zijn gezet. Je weet je talenten. Je houdt van je eigen unieke talenten en nu ga je een doel neerzetten en een aktieplan maken om ze in je leven in te zetten.  Wat gebeurt er als je met je sterke talenten gaat werken?

34 thema’s van de Clifton StrengthsFinder™

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom je bepaalde keuzes maakt? Waarom je doet wat je doet?  Waarom je van sommige dingen houdt?  Waarom je beter bent in bepaalde dingen dan andere mensen? Daar is een reden voor : Het zijn je talenten.
8

Communication

Mensen met het thema Communication sterk aanwezig houden ervan dingen uit te leggen, te beschrijven, gastheer te spelen, in het openbaar te spreken en te schrijven
11

Consistency

Mensen met het thema Consistency sterk aanwezig zijn onpartijdig. Zij zijn er zich ten diepste van bewust dat mensen op dezelfde manier moeten worden behandeld, ongeacht hun positie in het leven.
18

Futuristic

Mensen met het thema Futuristic sterk aanwezig zijn gefascineerd door de toekomst. Zoals een projectie op een muur zien zij waat de toekomst in petto zou kunnen hebben. Het zijn mensen die graag over de horizon heen kijken.